Mobil LOGO Medium Hannu ny

Varför pratar jag med andar?

Det finns ingenting hotfullt med andevärlden, men det kan ibland vara svårt för oss att förstå vad de vill förmedla. Där kan jag hjälpa dig att finna svar genom medial vägledning.

Redan som liten pratade jag med andar och gick i tron att alla gjorde så. Det var inte förrän jag blev äldre som jag förstod att det inte var så. Först som vuxen förstod jag att det handlade om min medialitet.

Mina föräldrar, far- och morföräldrar gick bort innan jag hade fyllt två år. För mig var det naturligt att ha kontakt och prata med dem, även om de inte fanns där rent fysiskt.
 
När jag blev äldre, tillkom andra saker till mitt liv, vilket gjorde att jag trängde undan kontakten med andevärlden.
 
Efteråt har jag förstått att de ändå fanns där hela tiden. De har stöttat mig, tröstat mig, gett råd och till och med räddat mitt liv.
 
För många år sedan kom de tillbaka med all sin kraft. Andevärlden gjorde sig påmind, saker och ting flyttades hemma hos oss, TV:n och radion gick av och på av sig självt, lamporna blinkade, jag såg ofta en kvinnlig ande i vårt kök och andra "konstiga" saker hände. Jag började också få meddelanden från andevärlden.

 

Andevärlden tyckte tydligen att det var dags nu. De gav mig inte en chans, utan jag var tvungen att börja lyssna på dem och vad de hade att berätta och visa mig. Det var så tydligt att jag inte tvivlade längre, utan förstod att jag kunde förmedla till andra det andevärlden vill berätta.

Budskapen från andevärlden förmedlas till mig med inre bilder, dofter, ord och meningar samt med känslor
 
Andevärlden vet allt om oss, de finns nära oss hela tiden.

 
Jag har utbildat mig i mediumskap och medial vägledning hos flera i Sverige framstående medium. 

Det bästa betyget har jag fått av mina nöjda kunder.

Jag bor med min fru samt med våra hundar och katter i Gisselstad, Vessigebro nära Falkenberg i Halland.

Jag arbetar som medium och ger medial vägledning i Vessigebro, Falkenberg eller via telefon till hela Sverige och Norden. Du är välkommen att boka en tid
 

Välkommen att kontakta mig om du vill veta mer: kontakt@hannukoskinen.se

eller ring 0768 - 66 36 13

Mina sittningar är trygga, genomförs med omtanke och jag har tystnadsplikt.