Husrensningar

Ofta förknippar vi andevärlden och starka energier med något gammalt såsom äldre hus, gamla herrgårdar och slott. Ju äldre stället är, desto mer energier och minnen finns det. Men det är inte enbart där andarna och energierna finns. De finns överallt där vi är.

Jag har gjort många husrensningar också i nyare bostäder där människorna känt sig oförklarligt trötta eller irriterade av energier samt upplevt besök från andra sidan.
Det kan vara svårt att skilja på vad som är vår egen trötthet eller irritation och vad orsakas av energier som egentligen inte tillhör oss men finns runt om oss. De platsbundna andarna kan också ta mycket av vår energi och tvärtemot kan vi få ny energi av våra nära och kära från andra sidan.

Det kan vara svårt att skilja på vad som är vår egen trötthet eller irritation och vad orsakas av energier som egentligen inte tillhör oss men finns runt om oss.
De platsbundna andarna kan också ta mycket av vår energi och tvärtemot kan vi få ny energi av våra nära och kära från andra sidan.

Våra rädslor för det okända gör att vi vill få det ”vetenskapligt bevisat” innan vi kan eller vågar tro på det.
Men vissa saker kommer vi aldrig kunna förstå och analysera i våra huvuden.
Vi kan bara känna av dem. Andevärlden och energierna är exempel på det.

Om du känner dig oförklarligt trött, är rädd eller får konstiga känslor som du inte kan få grepp om kan det vara andra sidan och energierna som påverkar dig.
Kontakta gärna mig om du behöver hjälp med att rena ditt hem från andar och energier.

Boka tid för husrensning

Kontakta via kontakt@hannukoskinen.se mig för tider och pris för husrensning

Boka tid för husrensning

Välkommen att kontakta mig via kontakt@hannukoskinen.se om du vill veta mer!